LIFE IS GOOD MUSIC

 

er startet og ejes af Niels Nello Mogensen, der har mere end 40 års erfaring fra branchen - som både booker og udøvende musiker. Fra sommeren 2016 til nu er tiden fløjet af sted på kontoret.

 

“Gennem mine mange år i branchen, har jeg et fantastisk samarbejde og kendskab til alle spillesteder og festivals i landet, de fleste booking-bureauer, samt hundredvis af musikere og andre fra musikverdenen. Og så jeg har selv spillet langt de fleste steder selv.”

LIFE IS GOOD MUSIC

 

har derfor specialiseret sig i de "klassiske" danske spillesteder, kulturhuse, musikforeninger osv.

og de danske festivals, byfester, Open Airs m.m.

 

Life Is Good Music arbejder hårdt for sine egne artister, men har du brug for et bestemt orkester til dit spillested,

festival, fest eller lignende, eller har du brug for hjælp til at sammensætte et program til dit spillested, har jeg også

stor erfaring i dette. Så tøv endelig ikke med at kontakte mig!”

LIDT OM NELLO

 

Jeg hedder som sagt Niels Nello Mogensen, men kendes mest som Nello. Jeg er født i 1960 og jeg har efterhånden mere end 40 års erfaring fra musikbranchen som både udøvende musiker og som booker.

 

Du kender mig måske bedst som bassist hos Johnny Madsen, som jeg har spillet med siden 1996.

 

Fra det første band, Trash Band fra ca. 1975 gik turen over det legendariske punk-band Lost Kids (80-83) og videre til Beauty & the Beat (84-88) som var tæt på et større gennembrud.

 

Siden 1989 har jeg været en fast del af blues-scenen i Aarhus og er i dag stadig yderst aktiv der med et meget stort kendskab til scenen.

 

Turen gik i 90'erne videre til både Aarhus og Aalborg teatre og jeg landede i '96 ved en tilfældighed hos Johnny Madsen, hvor jeg stadig er en fast del af studie og sommer-bandet.

Jeg har også udgivet to plader under bandnavnet Nellovator og en solo-plade i maj 21 under navnet NELLO.

 

Jeg har altid booket egne bands og blev i 2012 en del af In Ear Music hvor jeg i fire år har booket hundredvis af koncerter til landets spillesteder og festivals.

 

Jeg har således et yderst indgående kendskab til hele især blues og rock-branchen - fra de mindste scener til de største festivals.

 

Udover at være anerkendt for min musikalitet og basspil, føler jeg mig respekteret for min ærlighed og oprigtighed, samt for et stort arbejde for de bands og artister, jeg har under mine vinger.

 

Dette, samt en stor kærlighed til hele musik-branchen generelt, var grundlaget for at gå solo med eget booking bureau. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!

HELLE LILLETHORUP

 

Helles professionelle kendskab til musikbranchen startede i 1998, da hun blev ansat på Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Ti år senere, i 2008 overtog hun ledelsen af stedet.

 

Senere stod hun som idékvinde i spidsen for en indretning af Tøjhuset i Fredericia og en flytning af DBP dertil. Fra 2015 overtog hun også ledelsen af Ungdommens Hus i Fredericia, et sted med bl.a. 2 scener og øvelokaler til den rytmiske musik.

 

Helle fik derfor undervejs en meget stor erfaring med alle dele af et aktivt musikmiljø, ligefra økonomi, strategi, booking og afvikling af koncerter.

 

Helle siger:

Efter mange år i Fredericia var tiden inde til at prøve noget nyt og i starten af 2019 landede jeg i Aarhus. Her fik jeg kontakt til min mangeårige samarbejdspartner Nello, som har inviteret mig indenfor på sin rejse med booking og management. Jeg glæder mig meget til denne nye udfordring og ser frem til mange gode snakke med musikmiljøet i det ganske land. 


Tlf.: 4114 0499

helle@lifeisgoodmusic.dk