BLAST

40 års jubilæum

Funky og flyvende - fyrre år for fuld skrue


Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, 3 powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret - til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.


I bandets levetid har op mod 100 topmusikere fra jazz- & rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, der tegnede bandets vokale front i en periode i 80’erne.

 

I dag er BLAST en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også garvede musikere som Kenneth Agerholm, Jakob Olsne, Ole Skipper & Niels Ratzer, er stadig med i BLAST for fuld udblæsning.

 

I front står i dag sangerinderne Louise Norbye, Britt Hein & Helle Henning som med deres powerfulde og personlige vokaler får gang i festen og inviterer publikum op til dans.


BLAST - “Det rå guld” - line-up 2020:


Vokal: Louise Norbye, Britt Hein, Helle Henning

Trommer: Niels Ratzer 

Bas: Ole Skipper Moesgaard

Guitar: Jakob Olsne

Keyboards: Morten Vestergaard  

Trompeter: Hendrik Jørgensen, Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard

Basuner: Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning

Saxer: Kasper Wagner (alt), Stig Naur (tenor), Pelle Fridell (Bar)