Steffen Schackinger

website2

 “en ud-af-kroppen-oplevelse...”

“et teknisk overskud af nærmest bibelske dimensioner...”

“et minde for livet...”

“uhørte 6 stjerner + en raket til at hente flere ned med...”

“det er simpelthen chokerende, hvad den mand kan på en guitar. Man er gravalvorligt hensat i en måbende tilstand....”

“sublim teknik blandet med en musikalitet der får ørene til at smelte...” 

Dette er et udpluk af citaterne fra bl.a de sociale efter de første koncerter i foråret 2017.

Fyns Stiftstidende tilføjer:“Det står hævet over enhver tvivl, at Odense har avlet en musisk verdensstjerne. Selv når man sammenligner ham med nogle af de største guitarhelte, giver han folk som Yngwie Malmsteen, Joe Satriani og Steve Vai baghjul, fordi han simpelthen håndterer sit instrument mere komplet. Steffen Schackinger er stor, stor, stor!

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse (bl.a. en 15. plads som verdens bedste guitarist i det amerikanske magasin “Guitars on the edge” har Steffen Schackinger forlængst cementeret sit navn på den internationale musikscene som en guitarvirtuos i absolut særklasse.

Danmark er nu så småt ved at få øje på Steffen og hans særklasse. Således lagde han spillestederne ned til forårets debut-koncerter i april 17. Gennemsnitligt mere end 120 entusiaster pr. koncert gav stående bifald efter koncerterne og gik derfra måbende og samtidig rørte om hjertet!

Se og især hør her video og musik fra den nye CD Fire Dance, der udkom worldwide på amerikanske Candyrat Records 5. december 2016.

Firedance:  Firedance - Off. video 

Circles: (ikke offentliggjort endnu)  Circles (fra "Firedance") 

Her kombinerer han suveræn præcision og timing fra sin klassiske uddannelse og baggrund med den hårdere rocks kompromisløshed og vildskab.

Tænk Dream Theater møder Dizzy Mizz Lizzy over Dixie Dregs!

Dette er kompositions-musik og guitasspil på uhørt højt niveau og denne musik fås kun yderst sjældent i Danmark. Et MUST for alle guitar fans, alle med en luftguitar baglommen. Men også alle der vil have musik og musikere fra aller øverste hylde!

Og nu er den tidligere Merzy-guitarist sammen med endnu et tidligere Merzy-medlem,Henrik Bjørn på bas og Gnags-trommeslageren Lars Daugaard klar til at turnere i Danmark foråret 2018.

 

SS cover
LIG
Info
Links