Steffen Schackinger

website2

Danske Steffen Schackinger tilhører den absolutte guitar-elite og er bl.a. af et amerikansk guitarmagasin regnet som en af verdens bedste guitarister! Nu er han med sin trio med en af Danmarks bedste trommeslagere Lars Daugaard, klar til at tournére her i landet.
 
Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse har Steffen Schackinger forlængst cementeret sit navn på den internationale musikscene som en guitarvirtuos i absolut særklasse.

webdesign by blueskent

Yes, på sit nye album Fire Dance fra november 2017 tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder. Her kombinerer han suveræn præcision og timing fra sin klassiske uddannelse og baggrund med den hårdere rocks kompromisløshed og vildskab.
Tænk Dream Theater møder Dizzy Mizz Lizzy over Dixie Dregs! Kompositions-musik på uhørt højt niveau.
 
Forgængeren til den nye plade var med til at sikre Steffen Schackinger en 15. pladsGuitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien.
 
Men nu er den tidligere Merzy-guitarist sammen med endnu et tidligere Merzy-medlem, Henrik Bjørn på bas og Gnags-trommeslageren Lars Daugaard igen klar til at turnere i Danmark med sit band.
 
Et MUST for alle guitar nørder, guitar fans, guitarister samt alle med en luftguitar baglommen!

 

Schackinger Press 2 01
Life Is Good Music Tekstlag3

Se og hør nummeret “Part of a View” her:

YouTube-Logo

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMØRKSKYGGE3