Dette spændende band kan være på vej til at blive et af de nye kommende navne på den danske scene!
 
“Besjælet dansksproget folkrock fra udkantsdanmark” – “Fænomonale guldklumper af landevejs-rockende numre.”
 
SORTE FUGLE er et 5 mands band fra Falster omkring Flemming Walther og Dennis Bengtson. Deres dansksprogede sange tager udgangspunkt i den virkelighed man befinder sig i, når man bor på Falster i det nogen kalder “den rådne banan”
 
De fik **** 4 stjerner i Gaffa for debut albummet af samme navn fra 9. sep. 2016. Oplaget på 200 blev på 2 timer revet væk via forudbestilling så de kun havde 10 tilbageholdte eksemplarer til release aftenen på STARS i Vordingborg! Der var 170 gæster hvoraf flere kom i bus fra København. Har opmærksomhed fra både P4 og Karrierekanonen.
 
SORTE FUGLE er et helt frisk bud på nærværende sange, tilsat støvet, destorted, Folk/Blues/Rock. Et ”nostalgisk nyskabende” bud på den danske musik scene. Genren er poetisk rock med hårdtslående guitarer. En rocket udgave af C. V. Jørgensen med klare reminiscenser fra 1960’ernes syrerock, der blev skudt i gang af Steppeulvene. Også i familie med Magtens Korridorer
.

Sorte Fugle

website2

Webdesign by blueskent

Fan-post på facebook: “Den energi og power som de kom på scenen med igår er sjældent set. Jeg er faktisk overrasket over at trommesættet overhovedet overlevede ! Man blev sparket ind i et univers af lyrik og må indrømme at det var den største musikalske orgasme jeg længe havde fået !”

YouTube-Logo

Se denne fede video – seneste udspil fra Sorte Fugle. “Kontrolleret i forfald”

PR FOTO
Life Is Good Music Tekstlag3

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMØRKSKYGGE3