The Hacksaws

Ron Hacker & The Hacksaws

Den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker kommer atter til Danmark!

 

Ron har forelsket sig i landet langt fra Donald Trump og det dog-eat-dog life som har været en stor del af hans liv. Et liv som han malende beskriver i selvbiografien “White Trash Bluesman”. Og som umiskendeligt høres og mærkes i hans guitarsspil og sang. I hans musikalske blues-sprog.

Ron er blevet 72 men henvendte sig fornylig og sagde at han sjældent har følt sig bedre og at han er klar til en turne mere i Danmark. Det bliver hans tredie med det sædvanlige hold “The Danish Hacksaws” Esben Bach på trommer og Niels Nello Mogensen på bas. De var også med i både 2015 og 2016.

Ron Hacker, der nu bor i New Orleans har spillet sin delta-blues i hovedsalig San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa. Og til oktober 2018 kommer han igen til Danmark direkte fra en stor turne i Frankrig.

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. En kompromisløs attitude der har gjort at han flere gange er besvimet på scenen. Ron er The Blues. Han har været ind og ud af fængsler og pdragelsesanstalter og taget hele turen ned og op igen. Som han nu siger: “As I've gotten older I've tried to concentrate more on playing the Blues than living them."

Ron Hacker har udover selvbiografien ”White Trash Bluesman” udgivet 11 albums. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits. "He's a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player"www.ronhacker.com

 Så tag turen, måske for sidste gang, med “en af de rigtige” from over there.

Her en fan-mobiltelefon-optagelse fra Skovsgård Hotel 2016: Hacksaws on the move

LIG
Info
Links