Peter Vuust Trio

Peter Vuust har lige færdigmixet sin nye cd i Göteborg. Der blev den indspillet her i maj måned 2017 og den udkommer til oktober 2017.

Derudover er Vuust højaktuel med sin seneste bog “Musik På Hjernen”

CD'en "September Songs" fra 2013 fik af et enigt anmelderkorps top-anmeldelser og den blev nomineret til årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014.

Peter Vuust er med 15 turneer og 6 CD`er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske pop artister til internationale jazz stjerner. Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition. Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazz-musiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er danmarks førende ekspert inden for feltet "Music In The Brain" - et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af.

Veronica Mortensen er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Hendes stemme er "... Sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler”

Sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde vil de fortolke Peter Vuusts melodiøse jazzsange. 

Dansk jazz i absolut top-klasse.

Peter Vuust (bass)

Henrik Gunde (piano)

Veronica Mortensen (voc)

website2

Peter Vuust trio feat. Veronica Mortensen

LIG
Info
Links