Life Is Good Music er et nystartet booking bureau med base i Højbjerg ved Aarhus.

Det er startet og ejes af Niels Nello Mogensen, der har mere end 40 års erfaring fra branchen som både booker og udøvende musiker.

“Gennem mine mange år i branchen, har jeg et fantastisk samarbejde med alle spillesteder og festivals, de fleste bureauer, samt hundredvis af musikere og andre fra musikverdenen. Og jeg har selv spillet langt de fleste steder selv!

Life Is Good Music har et indgående kendskab til og specialiseret sig i de "klassiske" danske spillesteder, kulturhuse, musikforeninger osv. Og de danske festivals, byfester, Open Airs m.m.

Life Is Good Music arbejder hårdt for sine artister, men har du brug for et bestemt orkester til dit spillested, festival, fest eller lignende, eller har du brug for hjælp til at sammensætte et program til dit spillested, har jeg også stor erfaring i dette.

Så tøv ikke med at kontakte mig!”

------

Life Is Good Music

webdesign by blueskent

Nello pic

Lidt om Nello:

Jeg hedder som sagt Niels Nello Mogensen, men kendes mest som Nello. Jeg er født i 1960 og jeg har efterhånden mere end 40 års erfaring fra musikbranchen som både udøvende musiker og som booker.

Du kender mig måske bedst som bassist hos Johnny Madsen, som jeg har spillet med siden 1996.

Fra det første band, Trash Band fra ca. 1975 gik turen over det legendariske punk-band Lost Kids (80-83) og videre til Beauty & the Beat (84-88) som var tæt på et større gennembrud.

Siden 1989 har jeg været en fast del af blues-scenen i Aarhus og er i dag stadig yderst aktiv der med et meget stort kendskab til scenen.

Turen gik i 90'erne videre til både Aarhus og Aalborg teatre og jeg landede i '96 ved en tilfældighed hos Johnny Madsen, hvor jeg stadig er en fast del af studie og sommer-bandet.

Jeg har også udgivet to solo-plader under eget navn, Nellovator og skriver pt. på et tredie album.

Jeg har altid booket egne bands og blev i 2012 en del af In Ear Music hvor jeg de sidste fire år har booket hundredvis af koncerter til landets spillesteder og festivals.

Jeg har således et indgående kendskab til hele rock-branchen fra de mindste scener til de største festivals.

Udover at være anerkendt for min musikalitet og basspil, føler jeg mig respekteret for min ærlighed og oprigtighed, samt for et stort arbejde for de bands og artister, jeg har under mine vinger.

Dette, samt en stor kærlighed til hele musik-branchen generelt, er grundlaget for at gå solo med eget booking bureau.

Derudover er jeg gift med skønne Helle, har to store børn, Lasse og Rikke og bakser med lidt golf og racercykling i min (sparsomme) fritid.

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMRKSKYGGE3