IDA NIELSEN & Band

website2
Ida band DK beskĺret
IDA PRINCE2

En af de mest omtalte danske musikere de senere ĂĄr, verdensstjernen PRINC’s bassist Ida Nielsen vendte i 2016 hjem til Danmark og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennens tragiske bortgang stadig ikke helt har fortaget sig, færdiggjorde hun sit 3. soloalbum “Turnitup”, samlede et fantastisk band og drog pĂĄ landevejen.

2016 bød på en god håndfuld koncerter inde og ude af landet, med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og Zanzibar. Og 2017 tog for alvor fart med en velbesøgt Danmarksturne og efter en flot sommertur venter efteråret med endnu en flot tur samt et nyt album udspil.

Ind i mellem har Ida Nielsen & Band ogsĂĄ fĂĄet tid til koncerter i bĂĄde Norge, USA, Hongkong og Kina.

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live lover Ida at levere et hårdtslående, høj-energi funkshow - pakket med gode vibes og stramme grooves og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen har siden 2010 holdt den funky bund for den legendariske kunstner PRINCE indtil dennes meget sørgelige og tragiske død i april 2016. Kort efter den første jamsession kom hun med i hans band “the New Power Generation” og ca. en måned efter startede en næsten 2 år lang verdens turne.

I 2013 blev hun dertil ogsĂĄ en del af power kvartetten “Prince & 3rdeyegirl” og som medlem af 3rdeyegirl og NPG har hun lige siden turneret i hele verden, indspillet albums og optrĂĄdt i en lang række live tv-shows. 

Ida beskriver det at spille med Prince som “en kæmpe gave og den mest magiske og lærerige musikalske rejse nogensinde”

LINEUP:

IDA NIELSEN: BASS + VOCAL

MIKA VANDBORG: GUITAR + VOCAL

KUKU AGAMI: RAP

PATRICK DORCEAN: DRUMS

SOFIA HEJSLET: KEYS + VOCAL

DJ AFRICANCUTS AMAZULU NANGA: SCRATCH + VOCAL

 

Hjemmeside Banner
Hjemmeside Bund
Tekst Banner2