Grarup Allstars

"Laugesen All Stars"

har efter Birgitte Laugesens død og Margrete Grarups tilgang skiftet navn til

Grarup Allstars

website2

Margrete Grarup trådte i januar 2016 hovedkulds ind i bandet, blot to uger før en forårstur på 15 koncerter. Den opgave løste hun på det utroligste og alle overgav sig til denne fantastiske sangerinde. Bandet er nu under det nye navn Grarup Allstars tilbage, super sammenspillede og klar til efterårets turne. Forvent blues og soul i absolut topklasse.

Uffe Steen - guitar (Shades of blue)

Palle Hjorth - orgel, kor(Krebs/Falch)

Niels Mathiasen - saxofon(Gnags)

Niels Nello Mogensen - bas, kor  (Johnny Madsen)

Esben Bach - trommer(Kenn Lending)

Margrete Grarup - vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

 

Efter en koncert i Brønderslev 30. januar 2016 skrev pressen:

"...(Grarup Allstars)gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

Om Margrete Grarup:

"Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

Lidt historie:

I efteråret 2013 samledes nogle af Aarhus` og landets bedste musikere i, hvad der med rette måtte kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld og viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top. Orkesteret fik to år og 30 koncerter med sangerinden Birgitte Laugesen i front og udgav i 2015 cd'en "Playin' With My Friends - Live".

Sakset fra facebook efter de første koncerter i 2015:

Fra Dexter, Odense:

"Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præcision og musikalitet i top klasse."  "Erik har faktisk en pointe idet han siger, at skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!"

Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues!

webdesign by blueskent

Life Is Good Music

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMRKSKYGGE3