Electric Guitars

Electric Guitars

website2

Electric Guitars havde en flot festival sæson 2016 med 14 koncerter. De gjorde det fantastisk, med deres kæmpeforstærkere og flere gange med deres udvidede show hvor de havde pyro og ild på scenen!
 
Her får du et højkvalitets show til en fornuftig pris. Og som kan tilfredsstille de guitarhungende mænd med deres luftguitarer. Og deres koner løber ikke væk, skulle jeg hilse og sige!
 
Og de bygger videre!
Sidst i 2016 udkommer ny video og single (med Jesper Binzer fra D:A:D på med-vokal). Og 2/2/17 udkommer det nye album, deres tredje! Det er produceret i samarbejde med Jacob “Cobber” Binzer fra D:A:D og udkommer på Target Records.
 
Seneste anmeldelse fra Viften 9/9/16: Gaffa 5 *****
“Her taler vi altså om et rigtigt levende rockband. De to storsmilende gavtyve – Vandborg med snurrigt overskæg og skaldet isse og Andersen med rock-tattoos og langt hår – ejer ikke antræk til selvhøjtidelige egotrip. Og det er måske netop derfor, Electric Guitars har holdt så længe og stadig lyder så godt. Forlænget, fornemmet, fuldendt, fantastisk og stærkt vanedannende guitarekvilibrisme. Dét kan Electric Guitars. Tag ind og oplev det, inden det er for sent.”
 
Mika og Søren er begge kendt som guitarister i et utal af andre sammenhænge fra Love Shop, Dicte/Hempler og Gnags (1999-2009) til Mike Tramp, Anne Linnet og Deep Purple-legenden Glenn Hughes.
 
Men Electric Guitars er deres eget unikke projekt, hvor de selv har skabt det hele fra bunden.

 

webdesign by blueskent

Life Is Good Music

- booking med hjertet.

Life Is Good Music TekstlagMØRKSKYGGE3